بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
  • 1398/05/15 - 09:14
  • - تعداد بازدید: 621
  • - تعداد بازدیدکننده: 142
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور دانش آموزان مستعد طرح دوست علمی/

هفتمین برنامه کتابخوانی در قالب پادکست برگزار گردید

هفتمین برنامه کتابخوانی در قالب پادکست به منظور معرفی و تحلیل پادکست های حوزه های خلاقیت، کارآفرینی و اشتغال برگزار گردید

~/Asset/News/News/Image/1398/padcast 7.jpg

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان ایلام؛ هفتمین جلسه برنامه کتابخوانی در قالب پادکست به‌ منظور معرفی و تحلیل پادکست‌های مفید و مهم در حوزه‌های خلاقیت، کارآفرینی و اشتغال با اهداف ایجاد انگیزه در دانش آموزان صاحب ایده و هدایت توانایی‌های ایشان روز سه شنبه پانزدهم مرداد ماه سال جاری در محل سالن جلسات بنیاد نخبگان استان برگزار شد.


هفتمین برنامه کتابخوانی با همت پارک علم و فناوری استان ایلام و با همکاری بنیاد نخبگان استان ایلام به بررسی مبحث تکنیگی فناوری (Technological Singularity) اختصاص داده شد. قبل از برگزاری برنامه فایل صوتی کتاب جهت آشنایی با موضوع و مفاهیم کتاب در اختیار دانش آموزان قرار داده شد و یک نفر از دانش آموزان داوطلب شد تا به معرفی کتاب بپردازد.


طی برگزاری جلسه این رویداد، موضوع تکنیگی فناوری برای دانش آموزان توضیح داده شد و نظریه دانشمندان مختلف درخصوص رشد فناوری و هوش مصنوعی به بحث و بررسی گذاشته شد.


ری کرزویل، از علاقمندان سرسخت ایده‌ی تکینگی، با مطرح کردن «قانون بازده شتاب» و تعمیم قانون مور، بیان کرد که سرعت تغییرات فناوری و به‌طور کلی تمام فرآیندهای تکاملی، به صورت نمایی افزایش می‌یابد.


بین سال‌های ۱۹۸۶ و ۲۰۰۷، سرانه‌ی ظرفیت کامپیوترهای با کاربرد خاص برای محاسبه‌ی اطلاعات، تقریبا هر ۱۴ ماه؛ سرانه‌ی ظرفیت کامپیوترهای همه‌منظوره‌ی دنیا هر ۱۸ ماه؛ ظرفیت سرانه‌ی ارتباطات مخابراتی دنیا هر ۳۴ ماه و سرانه‌ی ظرفیت حافظه‌ی ذخیره‌سازی دنیا نیز هر ۴۰ ماه دو برابر شده است.


ما در قرن بیست و یکم، صد سال پیشرفت را تجربه نخواهیم کرد؛ بلکه پیشرفت ما (با نرخ رشد امروزی) تقریبا به اندازه‌ی ۲۰ هزار سال خواهد بود.


«بازده‌ها» نظیر سرعت تراشه‌ها و هزینه‌های بهره‌وری نیز به صورت نمایی در حال افزایش هستند. علاوه بر این، حتی در نرخ رشد نمایی نیز یک رشد نمایی دیگر وجود دارد.


در طول چند دهه، هوش ماشین‌ها از هوش انسان پیشی خواهد گرفت و در نهایت تکینگی اتفاق خواهد افتاد.


در ادامه این برنامه دانش آموزان نظرات خود را در خصوص موضوع مورد بررسی و رسیدن به نقطه ای که هوش مصنوعی بتواند در تمامی امورات زندگی انسان از آموزش گرفته تا کارهای روزمزه و در سط جامعه نقش آفرینی کند مطرح کردند و نظرات مطرح شده را نیز نقد و بررسی کردند.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 138320
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم