بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
  • 1399/06/31 - 12:52
  • - تعداد بازدید: 435
  • - تعداد بازدیدکننده: 159
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
برای مستعدان سراسر کشور

وبینار هم اندیشی تجاری سازی اختراعات برگزار گردید

بنیاد نخبگان استان ایلام با همکاری جهاد دانشگاهی استان ایلام برنامه وبینار هم اندیشی تجاری سازی اختراعات را برگزار نمود.

~/Asset/News/News/Image/1399/hamandishi-ekhtera.jpg

بنیاد نخبگان استان ایلام با همکاری جهاد دانشگاهی استان ایلام در راستای توانمندسازی اجتماعات نخبگانی در چارچوب گفتمان اسلامی- ایرانی و زمینه‌سازی برای پرورش افراد نخبه و شکل‌گیری گروه‌های نخبه در جامعه؛ برنامه وبینار هم اندیشی تجاری سازی اختراعات را روز دوشنبه مورخ 31 شهریورماه 1399 بصورت وبینار برگزار نمود.


در ابتدای این برنامه یونس میرزایی سرپرست معاونت فناوری و مدیر مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان ایلام ضمن خوش آمد به شرکت کنندگان و تشکر از بنیاد نخبگان استان جهت برگزاری این برنامه؛ به معرفی خود و حوزه کاری شرکت کنندگان پرداختند.


در ادامه سرپرست معاونت فناوری جهاد دانشگاهی استان ایلام، مرکز رشد را یک بستر برای تجاری سازی و خلق ثروت از ایده های خلاقانه معرفی نمود و افزودند: در این مراکز خدمات حمایتی از ایجاد و توسعه حرفه ها و شرکت های جدید توسط اساتید، دانشجویان و علاقمندان به کارآفرینی در قالب واحدهای نوپای فعال در زمینه های مختلف فناوری ارائه می گردد و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش را دنبال می کنند. به عبارت دیگر؛ مرکز رشد محلی است به منظور حمایت از ایجاد و توسعه حر فه های جدید دانش بنیان توسط واحد های فناور و کارآفرینان اعم از اساتید؛ دانشجویان و کلیه علاقمندان داخل و خارج محیط دانشگاهی.


مرکز رشد رهاورد یک اقتصاد مولد و خلاق است و به ‌کارگیری مؤثر نتایج تحقیقات فناوری‌های نوین از طریق حمایت از تکمیل چرخه تحقیق تا تولید، پشتیبانی و ارائه تسهیلات علمی، فنی، مالی و اجرائی به صاحبان اختراع و نوآوری، تقویت و تشویق بخش خصوصی در انجام فعالیت‌های منتج به فناوری و ایجاد ساز و کارهای حمایتی از طریق سازماندهی تشکیلات را از ماموریت های اصلی مراکز رشد معرفی نمودند.


میرزایی با تاکید بر ضرورت وجود مراکز رشد، بیان نمود: ایده هایی که قابلیت تجاری سازی دارند وارد مراکز رشد می شوند، و مراکز رشد از آنها حمایت می کنند نا به مرحله تولید و تجاری سازی برسند و وارد بازار بشوند. در واقع مرکز رشد یک حفاظ شیشه ای است که از کسب و کارهای نوپا حمایت می کند و رسالت اصلی آن اتصال یافته های علمی به بخش بازار می باشد.


مدیر مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان ایلام حمایت مالی و اعتباری، فضای اداری و کارگاهی، آزمایشگاه‌های حمایتی، آزمایشگاه‌های مستقر در پژوهشکده‌ها، مشاوره علمی و نظارت اعضای هیأت علمی و کارشناسان با تجربه، خدمات فناوری اطلاعات، شرکت در دوره‌های آموزشی و نمایشگاه‌های تخصصی، برگزاری فن بازار و قانون حداکثر استفاده از توان فنی و مهندسی، استفاده از تسهیلات اعتباری و حمایت به‌منظور اخذ تأییدیه از سازمان ها پس از انجام ایده محوری را از جمله خدمات قابل ارائه در مرکز رشد بیان کردند.


وی طرح یا ایده ی را بازار پسند یا به اصطلاح marketable دانست که اجرای آن مبتنی بر تحقیقات و فناوری باشد، برای تولید و یا دستیابی به دانش فنی به کار گرفته شود و فعالیت ها در حوزه های فناوری اطلاعات، خدمات، مهندسی، گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی باشد.


ایشان مسئله مهمی که با آن روبرو هستیم را اقتصاد نفتی دانست و افزود: تاثیرات منفی نفت بیشتر از تاثیرات مثبت آن بوده است. اقتصاد نفتی باعث انقطاع بخش علمی و بازار بوده و در حوزه فرهنگ ما را تنبل بار آورده است و خلاقیت را از ما گرفته است. اکنون جوانان و قشر تحصیل کرده با تلاش و همت از اقتصاد نفتی،  به حوزه تولید و خلاقیت و اقتصاد دانش بنیان روی آورده و موفقیت های بزرگی کسب کرده اند.



در ادامه مستعدان برتر سوالاتی در خصوص ایده، اختراعات، مراکز رشد و اقتصاد دانش بنیان مطرح و در این زمینه بحث و گفتگو صورت پذیرفت.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 137888
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم