برای مستعدان سراسر کشور
کارگاه آموزشی نقد فیلم مانی بال برگزار شد
برنامه برنامه های تربیتی-آموزشی و علمی – ترویجی کارگاه آموزشی نقد فیلم مانی بال بصورت وبینار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان ایلام؛ برنامه تربیتی-آموزشی و علمی ترویجی با عنوان "نقد فیلم مانی بال"، توسط بنیاد نخبگان استان ایلام در روز چهارشنبه مورخ 8 مردادماه سال 1399 توسط جناب آقای وحید اسلامی به صورت مجازی برگزار گردید.
این برنامه در راستای توسعه زیرساخت های فرهنگی مرتبط با نظام نخبگانی، ارائه جذاب دستاوردهای فعالیت های نخبگانی با هدف ایجاد امید و انگیزه و نشان دادن فرصت و امکان انجام فعالیت کلان و موثر در کشور و گسترش برنامه های تربیتی و آموزشی برای نهادینه کردن انضباط حرفه ای در میان اجتماعات نخبگانی برگزار گردید.
در ابتدای این برنامه وحید اسلامی مدرس کارگاه تاریخچه ای از سینما مدرن و کلاسیک را برای شرکت کنندگان معرفی کردند.
ایشان در ادامه به بیان اهمیت رسانه در انتقال مفاهیم در دنیای حاضر پرداخت و بیان داشت، رسانه نقش بزرگ و مهمی در هدایت افکار عمومی کشور را بر عهده دارند درحقیقت نقش حقیقی رسانه ها روشنگری و آگاهی بخشی در جامعه است. ما در عصر رسانه ها زندگی می کنیم عصری که در آن رسانه های گروهی جزء جدایی ناپذیر زندگی ما هستند. آنچه که رسانه ها به عنوان اطلاعات به ما انتقال می دهند، به اشکال مختلف در نحوه زندگی، اندیشه و احساسات ما تعیین کننده است. کارکرد رسانه ها در عصر ارتباطات، بی شک در همه ابعاد زندگی اجتماعی و فرهنگی جوامع بشری انکارناپذیر است. امروزه جامعه ای توسعه یافته تلقی می شود که بتواند در کنار توسعه شاخص های همچون اجتماعی و اقتصادی بر معیار آموزش و اطلاعات و در حقیقت عنصر دانایی اجتماعی تاکید کند.
مدرس سینما ضمن تاکید برنقش سینما در انتقال مفاهیم اساسی و مهم به مخاطبین بیان داشت که یکی از ابزارهای مهمی که در حال حاضر از آن می توانیم به صورت کاملا نامحسوس در انتقال مفاهیم و ایجاد انگیزش در نسل جوان از آن بهره ببریم عنصر سینما و فیلم است. باید یاد بگیریم فیلم خوب ببینیم و از تجربیات و آموزه های آن در زندگی به درستی بهره برداری کنیم. فیلم های انگیزشی از جمله موضوعاتی هستند که به ما در این زمینه کمک می کنند.
در بسیاری از کشورها فیلم های انگیزشی با موضوعات مختلفی ساخته و پرداخته می شوند. در کشور امریکا بیشتر این فیلم ها با موضوعات ورزشی، رشته های ورزش حرفه ای ساخته می شوند که در کنار روایت یک داستان سعی می کند مفاهیم مورد نظر را به مخاطب انتقال دهد. در این زمینه گفته شده است که انگیزه، جاه طلبی، امید و تلاش را میتوان به عنوان عناصر موفقیت در نظر گرفت، موفقیتی که دیگران را به وجد بیاورد و بتواند نقطه عطف پر رنگی در دفترچه خاطرات زندگی باشد.
فیلم مانی بال فیلمی آمریکایی در ژانر زندگینامهای، ورزشی و درام است که توسط بنت میلر کارگردانی شدهاست. فیلم بر اساس داستانی واقعی و کتابی با همین نام نوشته مایکل لوئیس ساخته شده است و با درامی که با جزییات زیادی که با ژانر ورزشی فیلم در هم تنیده شده، اثر قابل احترامی را رقم زده است.
اثری که در سال ۲۰۱۱ توانست نامزد شش جایزه اسکار و در جشنوارههای دیگری چون گلدن گلوب نیز نامزد 4 جایزه باشد. این فیلم حول و حوش موفقیت یک تیم بیسبال شکل میگیرد و چگونگی رسیدن به آرزوها و جاه طلبیها را به تصویر میکشد. در این فیلم بیلی بین مدیر تیم بیسبال اوکلند اتلتیک است و تیمش نتایج بسیار ضعیفی را کسب کردهاست و دو تن از بهترین بازیکنان خود را به خاطر همین مشکلات از دست میدهد به خاطر همین موضوع تیم اوکلند اتلتیک در آستانه فروپاشی قرار گرفتهاست اما بیلی بین که در سن جوانی با یک اشتباه ورزش بیسبال را انتخاب کردهاست راه بازگشتی را برای خود نمیبیند و تصمیم میگیرد نهایت سعی و تلاش خود را به کار گیرد تا بتواند تیمش را از بحران نجات دهد.
او با کمک فردی به نام پیتر براند دست به اقدام عجیبی میزند و براساس یک سری معادلههای ریاضی برخی از بازیکنان را به خدمت میگیرد تا اینکه به خاطر همین تصمیم رفته رفته تیم نتایج بهتری میگیرد و موفقیتی تاریخی را رقم میزند.
آنچه در این فیلم به بیننده آموزش داده می شود امید داشتن به موفقیت و پیروزی، مسئولیت پذیر بودن، استفاده از شکست، ناکامی و تجربیات در زندگی در مسیر رسیدن به موفقیت، داشتن برنامه ریزی و مبارزه کردن و اهمیت به علم است.