بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
  • 1400/08/24 - 08:40
  • - تعداد بازدید: 225
  • - تعداد بازدیدکننده: 178
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

کارگاه آموزشي مشاوره فرزند پروري موثر و خودآگاهي هيجاني برگزار گردید

کارگاه آموزشي مشاوره فرزند پروري موثر و خودآگاهي هيجاني ویژه مستعدان برتر به صورت مجازی برگزار گردید

~/Asset/News/News/Image/1400/00farzand.jpg

بنیاد نخبگان استان ایلام کارگاه آموزشي مشاوره فرزند پروري موثر و خودآگاهي هيجاني را توسط دکتر وحید احمدی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برای صاحبان استعدادهای برتر، دانشجویان و علاقه مندان سراسر کشور  به صورت مجازی روز دوشنبه 24 آبان ماه 1400 برگزار نمود.


در ابتدای این کارگاه دکتر احمدی با اشاره به دلایل فرزندآوری بیان نمود: براساس تحقیقات صورت گرفته مهمترین دلیل تمایل به فرزندآوری را علاقه به بچه و همچنین علاقه فطری افراد به کسب جایگاه و نقش والدی معرفی نموده و مهمترین دلیل عدم تمایل را نیز مشکلات اقتصادی آن ها در داشتن فرزند یا فرزندان بیشتر و بینش منفی افراد نسبت به داشتن فرزند زیاد دانستند.


ایشان با تاکید بر فرزند آوری، ادامه داداند: تنها تکلیف زوجین فرزندآوری و ادامه دهنده نسل بشر نیست؛ امروزه خانواده ها بایستی فرزتدانی با مهارت و دارای توانایی های مختلف پرورش دهند که در جامعه موثر باشند.


وی افزود: بهترین میراثی که می توان برای فرزندان خود باقی گذاشت؛ مال و اموال نبوده؛ بلکه رشد و توسعه مهارت های زندگی در دنیای پر از مخاطره می باشد.


احمدی با تشبیه زندگی به یک ماجراجویی پر از مخاطره، بیان کرد: برای بقا و مقابله با خطرات و سازگاری با فراز و نشیب های زندگی می بایست در کوله پشتی خود وسایل و تجهیزات مناسب قرار داد؛ این تجهیزات شامل مهارت های موثر و مورد نیاز می باشد.


مدرس کارگاه با اشاره به این موضوع که خانواده نمی تواند تمام وقت فرزند خود را کنترل نماید، افزود: ما همیشه در کنار فرزندان خود نیسیتم و بسیاری از مسائل خارج از کنترل خانواده و فرد خواهد بود. پس فردی با تکیه بر خود، استعدادها و مهارت های متنوعی که کسب کرده در مسیر جلو می رود.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام گفت: برای فرزندآوری بایستی برنامه داشت. زوجین بایستی تفاهم و نظر مساعد هر دو برای فرزندآوری اقدام کنند نه براساس تصمیم یکی از آنها یا والدین شان.


احمدی یکی دیگر از نکات مهم در خصوص فرزند آوری را یادگیری مداوم دانست و افزود: افراد نبایستی به تحصیلات و دانشی که قبلاً کسب نموده بسنه کنند و براساس آن دانسته ها به تربیت فرزندان مشغول شوند. یادگیری ما نبایست متوقف شود و با توجه به پیشرفت علم بایستی ما هم همگام با جامعه و نسل جدید؛ دانش روز را کسب کنیم تا در تربیت فرزندان عقب نمانیم.


ایشان در خصوص خواسته ها و نیازهای فرزندان بیان داشتند: زوجین نباید تمامی خواسته های فرزندان را اجابت کنند. قرار نیست به تمام درخواست ها و نیازهای آنان جواب مثبت دهیم. بایستی تحمل ناکامی را در آنان پرورش دهیم. زیرا عدم تحمل ناکامی در آینده فرزندان تاثیر خواهد داشت. آنان باید تحمل نه شنیدن، شکست خوردن و فراز و نشیب های زندگی را داشته باشند.


احساس مسئولیت و مسئولیت پذیری نکته دیگری بود که مدرس کارگاه به آن اشاره داشت. خانواده ای که به درستی مهارت های مورد نیاز فرزند را پرورش ندهد، مسئولیت خود را به درستی انجام نداده است و فرد نیز از خانواده خود مسئولیت گریزی را یاد می گسرد. بنابراین از همان بچگی بایستی روی مهارت های مختلف فرزندان کار کرد و آنان را فردی با مهارت های متنوع، مسئولیت پذیر و یادگیرنده بار آورد.


در پایان برنامه شرکت کنندگان سوالات خود را در خصوص فرزند آوری و چالش های پیش روی مطرح نموده و مدرس کارگاه به صورت کامل و دقیق ایشان را راهنمایی کرده و سوالات دانشجویان را را پاسخ دادند.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 138171
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم